UREDJENJE PROSTORA

NAMEŠTAJ PO MERI

U današnje vreme mnogi od nas imaju relativno mali životni prostor. Da bi taj prostor bio maksimalno iskorišćen, potrebna je dobra organizacija pri uredjenju svih prostorija u našem domu.

Često to nije slučaj pa se srećemo sa raznim situacijama u smislu nefunkcionalnog nameštaja i nedovoljne iskorišćenosti kapaciteta prostorija. Sve ovo može da se reši izradom nameštaja po meri, u čijoj izradi možete i sami da učestvujete. Na ovaj način dobijate baš ono što ste sami osmislili i kreirali, nameštaj je funkcionalan i iskorišćen je svaki milimetar prostora.

Ako ipak ne želite da učestvujete u izradi i kreiranju nameštaja, postoje ljudi koji su stručni i koji vam mogu predložiti nekoliko rešenja koja mogu zadovoljiti vaš ukus i sve vaše potrebe. Potrebno je samo da definišete šta želite i da odaberete materijal koji vama odgovara za izradu nameštaja.

Nameštajem koji se izradjuje po meri možete opremiti celokupan enterijer vašeg doma ili radnog prostora. Angažovanjem stručnih lica uštedećete dosta novca i vremena, jer nećete morati danima da obilazite razne prodavnice kako bi pronašli adekvatan nameštaj za svoj dom. Dobićete savete za najbolje moguće varijante koje možete kombinovati na različite načine.

Proizvodi koji se izradjuju po meri su: kuhinje, plakari, trpezarijski stolovi, kreveti, radni stolovi, komode i TV komode, kupatilski ormarići, zidne kompozicije, dečije sobe, spavaće sobe itd.

Dnevna Soba

Jedna od najvažnijih prostorija u svakom domu je dnevna soba. Da bi se u njoj osećali udobno i prijatno, morate posvetiti dosta pažnje za njeno uredjenje, jer najveći deo dana koji koristimo za odmor i druženje sa porodicom i prijateljima, provodimo upravo u dnevnom boravku.

Nameštaj koji se nalazi u ponudi za opremanje dnevne sobe je izuzetno raznovrstan jer dolazi u različitim bojama, materijalima i stilovima. Svaki komad nameštaja koji je predvidjen za uredjenje jedne dnevne sobe kao što su klub stolovi, vitrine, police, komode, ormarić itd., možete izraditi po meri i da napomenem da možete učestvovati u samoj izradi, odnosno u dizajniranju i odabiru materijala.

Spavaća Soba

Spavaća soba predstavlja jednu od važnijih soba u svakom domu. To je prostor u kome se smirujete i obnavljate svoju energiju od svakodnevnih obaveza. Zbog toga uredjenju spavaće sobe trebate pristupiti sa dosta pažnje,jer da bi spavali mirno i budili se sa dosta pozitivne energije, veoma je bitno da li spavate na udobnom krevetu, da li je nameštaj u vašoj spavaćoj sobi adekvatan, da li je u vašoj omiljenoj boji itd.

Osmislite vašu spavaću sobu prema vašim potrebama i željama. U izradi i dizajniranju možete učestvovati i sami, ali ako vam to uzima previše energije, u svakom momentu se možete konsultovati sa licima koja su stručna u toj oblasti kako bi pronašli adekvatno rešenje za izradu nameštaja prema vašim željama i potrebama.

Dečija soba

Dečija soba spada u jedan od većih izazova prilikom izrade nameštaja. Osim što nameštaj treba da bude estetski lep i funkcionalan, treba da bude i bezbedan, kako bi se vaši mališani u sobi osećali bezbrižno i srećno. Prostor dečije sobe treba da bude dobro osmišljen, jer u dečiju sobu treba da stane dosta toga od igračaka, knjiga itd.

Nameštaj ne treba da bude od oštrih ivica, od lomljivih materijala, već treba da bude prvenstveno bezbedan a zatim funkcionalan i udoban. I deca imaju svoje potrebe, navike i interesovanja. Da bi se deca što bolje razvijala mentalno i fizički, treba obratiti pažnju na njihove potrebe. Dečiji nameštaj treba biti od živih boja, nekonvencionalnog oblika da bi podstakli dečiju maštu. Unesite toplinu i šarenilo sa merom i razveselite prostor dečije sobe.

Plakari po meri

Kada je reč o plakarima po meri,kod nas je sve veća zastupljenost Američkih plakara. Jedna od prednosti ovih plakara je u tome što maksimalno koristite svaki milimetar vašeg prostora, jer može da bude od zida do zida, od poda do plafona, odnosno može da bude baš onakav kakav vi želite da bude.

Kada se rade ugradni plakari po meri, onda stil, boju i materijal birate sami, tako da vrlo lako možete uklopiti plakar sa ostalim nameštajem u prostoriji. Osim prilagodjavanja ugradnog plakara prostoru, važna je i unutrašnjost plakara. Odlučite se za kombinaciju različitih elemenata da bi iskoristili maksimalno prostor u plakaru, naravno prilagodjeno vašim potrebama.

Izrada nameštaja po meri je idealno rešenje za svaki dom. Prilikom opremanja enterijera bilo da se radi o dnevnom boravku, kuhinji, spavaćoj sobi i drugim prostorijama, posebnu pažnju treba posvetiti tome da prostor u kome živite bude funkcionalan , prijatan i pre svega prilagodjen vašim ličnim željama i potrebama.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s